Dahası da var...

BAZI ERKEKLER KADINLARI ANLAMAYA ÇALIŞIR, DİĞERLERİ KENDİLERİNİ DAHA BASİT KONULARA ADARLAR, ÖRNEĞİN GÖRELİLİK KURAMINA... (EINSTEIN)



28 Nisan 2012 Cumartesi

Dikkat Küfür içerir!!!

   AAA bir kıza yakışıyor mu böyle konuşmak? Niye yakışmasın. Çokta güzel duruyor bazı durumlarda. Herkes birbirine koyuyor da biz mi koyamıycaz. Lan ne alakası var olum. Sanki sizde hepsini gerçekleştiriyorsunuz. Sanal bünyenin konuşma dili küfürlü zaten. Hani sesli söylemeyip de içinden geçeni yazıyosun ya üç harfli kısaltmalarla 140 karakterin sonunda illa vardır bi bak dikkat et.
   Doğmadan önce bir tabela vardı da biz mi görmedik acaba DİKKAT SON ÇIKIŞ diye. Fani dünyaya hoşgeldiniz diye sizi eline alan hemşire birde poponuza vurmak suretiyle ilk ağlamanızı gerçekleştirmiş olur. Tebrik ederim. Bravo yani. Birbirimize ebelerimizle ilgili cinsel içerikli fantastik bilgiler verirken kendi ebemizle ilgili fantazi kuramadığımız içindir Eben Var mı? sorusu. Onun üzerinden oynarız. Hani hep kendi mutsuzluğumuzu başkasının üzerinden çıkarırız ya bu da onun gibi bir şey işte.

   Hani küçükken babasından azar yiyen çocuk bir kediyi tekmeler ya (hepsi değil tabi) hani büyüyünce de herkes tuttuğunu ...  gibi bir durum.
   Sinirlenmek acizlikmiş. Hassss... diyorum başka da birşey demiyorum. Şöyle uzun değil yarım saat haberlere bak biraz bakalım nasıl hissediyorsun kendini. Yahu iki yaşındaki çocuktan ne istediniz bencil pezemenkler. Kendini dövseydin hayattan alamadığın herşey için. kendini düşürseydin ranzadan puşt.
   Bizde zaten ilerde bizi öldürün diye doğuruyoruz sizi. Herşey güllük gülistanlık değil güzel arkadaşım. Birbirimizi yiyiyoruz. birbirimize tecavüz ediyoruz nasıl bir sapkınlıksa. Evlendiğimiz kadınlara da bunu yapıyoruz ya da evlendiğimiz çocuklara. Hem de zorla içine girerek onu bir şekilde öldürmek için yapıyoruz. Sonra o küçük kadın kimden çıkarıcak bu hayattan alamadıklarını. Nasıl hesap vericez? Biz sizin için bir şey yapamıyoruz. Kusura bakma kocandır yapar be yavrum. Biz alıştık milletçe bu tecavüzlere, ölümlere, şiddete.. O yüzden kendimizi kurtarmaya bakıyoruz. Sende bir gün öldürülmezsen tuttuğunu...
   Hani hepimiz kardeştik. Noldu olum bize. Her yerde yazıyor da niye kimse inanmıyor bu duruma. Bangır bangır hatta bağıra bağıra dinden bahsediyoruz da niye kimse açıp okumuyor ne yazıyor diye. Başkasından duyduğun şey gerçekten ne kadar doğru hiç düşünme emi sen. Öyle bak, dinle, izle. Sadece tek bir taraf ol aman yoksa nolur bilemeyiz.
  
  

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...