Dahası da var...

BAZI ERKEKLER KADINLARI ANLAMAYA ÇALIŞIR, DİĞERLERİ KENDİLERİNİ DAHA BASİT KONULARA ADARLAR, ÖRNEĞİN GÖRELİLİK KURAMINA... (EINSTEIN)



27 Ağustos 2014 Çarşamba

Ağaç Dokulu Kaseler

 Ağaç dokulu kaselerimizde fırından çıktı. Fırın yakarken ayrı bir serüven fırından çıkarken ayrı bir serüven yaşıyoruz atölyede. asıl büyük uğraş pasta tabakları. Cuma günü çekimleri olacak haftaya da Pera Bulvarı'nda satışa çıkacaklar. Onları bittikten sonra paylaşırım. Ben arada derede fırında kalan boşlukları değerlendiriyorum.

   Renk yapımını anlatayım biraz da. Transparan sırımız var toz halinde. Biraz su ekleyerek parmağınızda beyaz kalacak kıvama gelene dek karıştırıyorsunuz. Ne çok sıvı ne çok macun olacak yani ortada bir yerde. Daha sonra sır altı toz boyaları var v bu boyalardan o kadar çok renk elde ediyorsunuz ki ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz. Ben daha çok canlı ve patlayan renkleri seviyorum. Ama soft renklerde böyle bi tatlı oluyor yerine göre. Bu denemelerde su yeşili ve yavru ağzını kullandık. Kırmızı da var tabiki. Kırmızı olsun benim olsun :).


                                      Ve sonuç bence süper oldular :)


3 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...