Dahası da var...

BAZI ERKEKLER KADINLARI ANLAMAYA ÇALIŞIR, DİĞERLERİ KENDİLERİNİ DAHA BASİT KONULARA ADARLAR, ÖRNEĞİN GÖRELİLİK KURAMINA... (EINSTEIN)



16 Şubat 2012 Perşembe

Artık hep Bach günleri

   BACH Before and After, Sirkeci Garı’nda ‘Thomas Gabriel Trio’ ile devam ediyor.


   İstanbul’un en özgün ve renkli tematik etkinliği haline gelen “Bach Günleri”ni tüm sezona yayan ve her ay iki konserle izleyici karşısına çıkmaya devam eden “Bach Before and After” konserlerinin Şubat ayındaki konuğu, Thomas Gabriel Trio olacak. Bach’ı orijinaline sadık kalarak cazla buluşturan grup, 28-29 Şubat tarihlerinde Sirkeci Garı Büyük Bekleme Salonu’nda müzikseverlerle buluşacak.

   Hakan Erdoğan Prodüksiyon tarafından düzenlenen İstanbul’un yeni konser serisi ‘Bach Before and After’, İstanbullulara ilginç konserler ve orijinal mekânlar sunmaya devam ediyor. Aralık ve Ocak konserleri çok beğenilen ve bütün biletleri tükenen Bach Before and After‘ın Şubat programında müzikseverleri iki caz konseri bekliyor. Bach’ın eserlerini orijinaline sadık kalarak cazla buluşturan ve bu konuda dünyadaki en yetkin ve en beğenilen gruplardan olan Thomas Gabriel Trio’nun, 28-29 Şubat tarihlerinde Sirkeci Garı Büyük Bekleme Salonu’nda vereceği konserler 20.30’da başlayacak. Thomas Gabriel Trio, daha önce 2009 senesinde ‘Bach Günleri’ çerçevesinde Sirkeci Garı 1. Peron’da kalabalık bir seyirci topluluğuna verdiği konserle büyük beğeni toplamış ve bu konser senenin en sevilen konserlerinden birisi olmuştu.

   Bach Before and After‘ın Mart konserlerinde ise dünyaca ünlü neyzen Kudsi Erguner, Fransız viyolonselci Eric-Maria Couturier ile birlikte izleyici karşısına çıkacak



  

   
    Aralık ayında yapılan konser programında kemancı Laura Vikman ve çellist Aleksander Rudin yer aldı. St Antuan Kilisesinde düzenlenen  ilk konserde Vikman Bach’ın sonat ve partitalarını seslendirdi









  
   

“Bach, Before and After”ın Ocak ayı programında, Bach “sonrası” yer alıdı: Beethoven’ın bütün viyolonsel sonatları ve Romantik repertuvarın en sevilen eserlerinden Cézar Franck’ın La Majör sonatını, geçtiğimiz Eylülde “İstanbul Bach Günleri”nde Bach’ın bütün viyolonsel sonatlarını çalan ve büyük beğeni toplayan Jiri Barta ile piyanist Stanislav Gallin seslendirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...