Dahası da var...

BAZI ERKEKLER KADINLARI ANLAMAYA ÇALIŞIR, DİĞERLERİ KENDİLERİNİ DAHA BASİT KONULARA ADARLAR, ÖRNEĞİN GÖRELİLİK KURAMINA... (EINSTEIN)



11 Şubat 2012 Cumartesi

Çerçeve yok, içindesin

   10 Şubat-15 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Karaköy Antrepo 3’te, 15 Ekim-30 Aralık tarihleri arasında da Ankara Cern Modern’de sanatseverlerle buluşacak.

   Sergi Hikayesi

   Van Gogh Alive yüksek çözünürlüklü kırk projektörü, çok kanallı animasyonları ve sinema kalitesindeki surround ses sistemini birleştirerek; dünya dan çok ilgi çeken ve çok ekranlı ortamlardan biriyle sonuçlanan eşsiz bir system olan Dataton Watchout system kullanır.

   Dokunmak isteyeceğiniz kadar gerçek, dev boyutlardaki kristal netliğindeki görüntüler, sergi alanı için özel olarak tasarlanan çok çeşitli ekranları ve yüzeyleri aydınlatır.

   Dinamik, bilgilendirici ve görsel olarak görkemli olmaya programlanmış olan SENSORY4 içeriği, projektörlerden aynı anda akıp zengin surround ses sistemi ile karışarak ziyaretçiye nefes kesici ve etrafını saran bir gösteri ziyafeti sunar.

   Beklentiler

   Bu deneyim ile ziyaretçiler sanatçının 1880'den 1890'a kadar, Provence'te geçirdiği sürede, en bilinen eserlerinin çoğunluğunu resmettiği dönemdeki çalışmalarını ve hayatını keşfediyor. Vincent van Gogh Arles, Saint-Rémy ve Auvers-sur-Oise gibi küçük kentler arasında taşınırken en güzel sanat eserlerinden bazılarını üretti ve Gauguin ile yakın ama fırtınalı bir ilişki kurdu. Burası ayrıca Van Gogh'un akıl hastalığı sonucunda kendisini bir akıl hastanesine kapatmasına, sonuç olarak da intiharına sebep olduğu yerdir.

   Van Gogh – Alive bin resmin tek bir hikaye anlattığı çarpıcı bir sanat ve teknoloji füzyonudur. Ziyaretçiyi ışık, ses, hareket ve renklerle büyüleyen Van Gogh – Alive, geleneksel sanat, multi medya görüntü teknolojisi ve sinematografik yönetmenliğin eşsiz bir birleşimi, cezbeden, eğiten ve eğlendiren alternatifsiz bir deneyim.

   Sergi kırktan fazla yüksek çözünürlüklü projektör, sinema kalitesinde ses, açıklayıcı bilgiler ve 3000'in üzerinde dev Van Gogh resmini büyüleyici bir koreografi ile sergileyereközel bir atmosfer yaratıyor. Grande Exhibitions Avustralya'dan Vincent van Gogh'un eserlerinin kendinizi kaptıracağınız ve büyüleneceğiniz çığır açan keşfi

1 yorum:

  1. Hoş bir yazı :)) bence de harika bir sergi....teşekkürler....

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...