Dahası da var...

BAZI ERKEKLER KADINLARI ANLAMAYA ÇALIŞIR, DİĞERLERİ KENDİLERİNİ DAHA BASİT KONULARA ADARLAR, ÖRNEĞİN GÖRELİLİK KURAMINA... (EINSTEIN)



16 Şubat 2012 Perşembe

90-60-90 TERLiKLi MAÇLAR


Haydi, kızlar maça!
-Siyah, beyaz, sarı, kırmızı, lacivert, yeşil… Ayten kız biz hangi maça gidiyorduk onun renklerine göre bir şeyler giyeyim de Nuriye ile pişti olmayalım. Geçen maç elli bin kadın pişti olduk. Biliyorsun bizi hiç hoşlanmayız öyle şeylerden.
-Stat içinde kozmetik stantları olabilir köfteciler yerine. Ve sahaya fırlatılanlar pet şişe olmayabilir. Ruj, rimel, fondöten, göz kalemi ki çok tehlikeli olabilir…
-Hamamda seçilen kızlar stattan seçilebilir. Lakin seçme yöntemi değişik olabilir. Raziye şu kız nasıl? Elmas hanımcığım kız çok güzel ama tezahürat ederken çok bağırıyor. Senin oğlan biraz hımbıl, ezmesin sonra bu kız senin oğlanı. Delikanlı kız elemesi.
-Formalar değişikliğe uğrayabilir. Kenarı iğne oyası yapılmış atkılar, püsküllü bereler, vatkalı tişörtler, dantelli şortlar.
-Küfürler yumuşayabilir ve anaç olabilir. Ay kaleci gözün kör olmasın emi o gol yenir mi hiç. Emdiğin süt burnundan gelsin.
-Eğer kavga çıkarsa sahadaki hiçbir gücün bunu durdurabileceğini sanmıyorum. Tek bir nesne var makas. Saçları ellerden ayırmak için saçı kesmek suretiyle ayrılabilir. Yoksa mümkün değil.
-Saha kenarındaki reklam panoları değişebilir. Lastik reklamı yerine zücaciye reklamı konabilir. Kuaför reklamları olabilir. Halı reklamları olabilir. Dizi reklamları olabilir.
-Dantelli koltuklar olabilir. Hatta maç skorunu gösteren ekranın üstünde bile dantel olabilir.
-Kadınların ve çocukların izlediği maçlar mümkünse berabere bitmeli. Çünkü her iki durumda da o terlikler o sahaya iner. Uzatmaya da gitmemeli çünkü akşam Sümbül Hanımlar çaya gelecek.
-Ayol bir şikedir gidiyor. Nedir bu şike? Saniye abla ben biliyorum yeni bir dantel motifiymiş.    
-Vole yeni bir saç boyası markasıdır.
-Verkaç ayıp yavrum olur mu nenen demedi mi sana göster ama elletme diye.
-Ön libero nedir anne? Sus sen kızsın öyle libido mibido ne biçim konuşuyorsun.
-Direk serbest vuruş popoya atılan bir şaplaktır.
-Endirekt serbest vuruş bildiğiniz, anneden gelen yüz kızartıcı tokattır. Bir daha da aynı hatayı yapmayız.
-Elle oynama demiyor muyum ben sana akşam baban gelsin…
-Şaziye’nin kocası ofsayta düşmüş. Aaa ne diyorsun beter olsun inşallah!!
-Koltuklar masalı olmalı. Altın günleri sahaya indi artık. O kadar börek, çörek ve dolma çeşidi diz üstünde tutulamaz.
-Huriye abla neden seviniyorsun teneşire gelesice kendi kalesine gol attı. Aman be yavrum boş ver 60-70-80-90-100 havada yüz karada yüz.
-Düşünsenize elli bin kadının aynı anda dedikodu yaptığını. En az üç yüz bin kişinin kulağı çınlar. En az yüz yirmi beş bin kişiye nazar değebilir. Ve hakem düdüğü değil sur a üflense bile durduramazsınız.
-Maç fikstürleri dizi fikstürleriyle birlikte dağıtılmalı.
-Veeee sayın seyirciler ağları delen bir gol oldu. Ay görüyor musun kız o iple örmeyin dedim ben o ağları bak gitti.
-VE HİÇBİR KADIN 12. ADAM OLMAYI KABUL EDEMEZ.

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...