Dahası da var...

BAZI ERKEKLER KADINLARI ANLAMAYA ÇALIŞIR, DİĞERLERİ KENDİLERİNİ DAHA BASİT KONULARA ADARLAR, ÖRNEĞİN GÖRELİLİK KURAMINA... (EINSTEIN)



12 Şubat 2012 Pazar

Kadınlar Ne ister?

   Hayatta cevabı olmayan sorular vardır. İşte bu sorununda bir cevabı yok. Her hatun kişiye göre farklılıklar gösterir. Bu bildiğimiz bir farklılık da değildir. Kombinasyonludur, binom açılımlıdır, faktöriyellidir, Fibonacci sayıları gibidir. Görecelidir Einstein bile eşitleyemez. Tesla’nın dahiliği bu soruya cevap bulamaz. Uranyum elementi gibidir.

-“Bir kadın alışverişe neden çıkar?” Sorusunun dünya nüfusunda ne kadar kadın varsa o kadar cevabı vardır. Ama kesinlikle ihtiyacı olduğu için olmadığını garanti ederim.
-“Bir kadın neden saçını kestirir?” sorusunun cevabı kesinlikle uzadığı için kestirdim değildir.
-“Rejim yapmalıyım!” ünleminin anlamı zayıf veya kilolu olmak değildir. Her hatunun fazladan iki kilosu vardır ömrü boyunca bünyesinde taşıdığı.
-“Bir kadın neden,niçin,kime,neye,ne zaman.. ağlar?” sorusu başka bir kitabın konusudur. Üç cümleyle anlatabilmek mümkün değildir. Örnek verilebilir ama kesin değildir.
-“Evet-Hayır” ünlemlerinin gerekli yerde kullanımı kadınlar için mümkün değildir. Kesin bir evet veya hayır cevabı yoktur. Bu da diğerleri gibi çözülememiştir.
-“Kadınlar neden dedikodu yapar?” bilinmemektedir. Bilim adamları araştırmış kadınların sır saklama süresi maksimum yarım saatmiş. Mümkündür beklerim böyle bir şey.
-‘Neden hep duygusaldırlar?” beyinlerinin o bölgesi inanılmaz renklidir. Bilimsel kanıtı vardır. Uğraşmayın beyler.
-Kadının en büyük düşmanı diğer bir kadındır. Ben bile nedenini bilmiyorum. Anlamıyorum. Yormuyorum kendimi.
-“Kadınlar sporu neden sevmez?” çok basit çünkü ofsaytı anlamamışlardır. Doğru anlatırsanız bu olay çözülebilir. Bir de kalecileri çıkarsak 20 kişinin bir topun arkasında koşmasının nedenini mantıklı bir şekilde açıklarsanız.
-“Neden teknolojiden anlamaz?” çok basit duygusal hiçbir yanı yoktur. Kodlar bizim kadar karmaşık olduğu içinde biz ilgilenmiyor olabiliriz.
-“Neden tarihleri unutmazlar?” hep ilgi isteyen hatun aklında tuttuğu ve erkeğin hatırlamadığı tarihlerde daha çok ilgi ister. Sınırı var mıdır? Yoktur.
-Her yeri temiz tutmak zorundadırlar. Neden? Korkutulmuşlardır eskiler tarafından. Ölün gelir dirin gelir muhabbeti vardır.
-“Gelin-kaynana neden anlaşamaz?” aynı erkeği paylaşıyorlar da ondan. Çok basit ikisinin de en çok sevdiği erkek aynı daha ne olabilir ki.
    Zordur hatun milleti. Bilemezsin anlayamazsın sorsan söylemez sormasan niye sormadın der. Yazılımı böyle. Kodumuz bu. Ne isteriz biz bile cevap veremiyoruz. Erkeklerin bunu anlamasını beklemek biraz abuk bir durumdur.

  Görsel: Bado :)

4 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı tebrikler (: Takibe aldım hemen sizi, İyi bloglamalar (:

    YanıtlaSil
  2. aslında biz sizi anlıyoruz fakat siz nazlanıyorsunuz ve herzaman daha fazlasını istiyorsunuz mesela her istediğinizi yapsak sıkılırsınız ve başkasını bulmak istersiniz yapmasak ilgisiz oluruz aslında mel gigson bile olsak size yaranamayız çünkü siz bile kendinizi tam anlamıyla anlamıyorsunuz :)ama yinede güzel bir yazı olmuş bende bu konuda bir yazı yazmıştım :) iyi bloglamalar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim yorum için. farkındayım herşeyi zorlaştırdığımızın. o yüzden daha basit düşünmye başladım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...